Wyckaert

http://www.wyckaert.eu/

Meer dan 125 jaar ervaring, een gezonde financiële structuur, een dynamisch team, verantwoorde economische groei, ambitieus zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen, service, klantengericht handelen, … Deze begrippen zijn geen loze marketingtermen, maar de fundamenten waarop we elke dag verder bouwen aan de toekomst en uitbouw van Wyckaert.

Als pas afgestudeerde word je begeleid door mensen met ervaring die ervoor zorgen dat je theoretische kennis wordt aangevuld met praktische ervaring. Zij ondersteunen en sturen bij waar nodig. Ons bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waarbinnen directe communicatie en coaching van de medewerkers heel nadrukkelijk aanwezig zijn. Groepssfeer, permanente opleiding, flexibiliteit en functioneringsgesprekken zijn enkele thema’s die van groot belang zijn voor de firma.

Op de werf word je omringd door de nieuwste technologie. Een informatieuitwisselingsplatform dat de verschillende partijen binnen een bouwproject de mogelijkheid biedt om te communiceren, documenten te beheren en taken toe te wijzen zorgt voor een betere coördinatie, communicatie en samenwerking. Tevens beschikken we over een uitgebreid machinepark.

Door de variatie aan projecten (utiliteit, industrie, residentieel, restauratie en renovatie, PPS, design&build) die we uitvoeren kan je een uitgebreide en zeer diverse ervaring opdoen.

Daarnaast bieden wij een competitief salarispakket waaraan een aantal belangrijke extra-legale voordelen verbonden zijn.

We zijn VCA en ISO gecertificeerd, behaalden het milieucharter van VOKA en doen aan duurzaam ondernemen.