Willy Naessens Group

http://www.willynaessens.be

De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Door onze totale verticale integratie heeft de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties. Daarnaast is de Group actief in de vleessector. De Group is zowel actief in de productie van fijne vleeswaren, gekookte en geraden hammen, salami ed., als in de distributie van onze producten naar slagerijen, delicatessewinkels en supermarkten. Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf.

De Willy Naessens Group biedt eindeloze mogelijkheden en vooruitzichten. Eens aan boord wordt elke werknemer individueel begeleid, opgeleid en ondersteund in zijn carrière. Interne mobiliteit en jobrotatie zijn perfect mogelijk.

Bij de Willy Naessens Group is er verscheidenheid aan functies: Werf/ projectleiding, calculatie, tekenaar, sales, engineering,..

Een stage is bij Willy Naessens Group perfect mogelijk, je krijgt de kans om met alle diensten mee te draaien. Zo kan je jou een goed beeld vormen van alle mogelijkheden alsook jouw ambities. Sfeer draagt de Willy Naessens Group hoog in het vaandel. Er wordt bijvoorbeeld jaarlijks een personeelsfeest georganiseerd en de laatste vrijdag van de maand is er ook een Fridaydrink.