Solid Talent

http://www.solid-talent.be/

Heb je een passie voor techniek? Heb jij zin om je talenten te ontwikkelen in een team waarin je elke dag een impact kunt maken?

Talenten inzetten op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste manier om zo de industriƫle processen van onze klanten te versterken.. it's our thing. We doen het al 15 jaar met passie en plezier.

De komende jaren gaan we ons dienstenaanbod fors uitbreiden. Onze doelmarkten ook! We zijn actief in: Life Sciences - Bouw & Infrastructuur - Energie - Transport - Petrochemie & Metallurgie -Logistiek & Opslag.

Bij Solid Talent draait alles om de ontwikkeling van onze talenten en hoe we daarmee dagelijks meerwaarde creƫren voor onze klanten. Daarom kiezen we bewust de vakgebieden waarin we ons specialiseren.

Want hoe meer focus, hoe sterker de vakkennis van onze consultants, auditors en solution teams, en hoe groter onze toegevoegde waarde.

De perfecte job beloven kan iedereen, de perfecte job voor je vinden en ervoor zorgen dat je ook in de toekomst kunt blijven groeien, dat doen wij!