SBE nv

www.sbe.be

SBE is een innovatief studie-, teken- en ingenieursbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Met referenties over de hele wereld kan SBE terecht gezien worden als een gevestigde waarde in de sector. Het kantoor is gevestigd te Sint-Niklaas. Team SBE is steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s.

SBE is een innovatief studie-, teken- en ingenieursbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Met referenties over de hele wereld kan SBE terecht gezien worden als een gevestigde waarde in de sector. Het kantoor is gevestigd te Sint-Niklaas. In de loop der jaren heeft SBE zijn diensten ondergebracht in 5 afdelingen:

  • Waterbouwkunde: kaaimuren, sluizen, steigers,…
  • Burgerlijke bouwkunde en infrastructuur: bruggen, tunnels, wegenis- en riolering,…
  • Geotechniek: funderingen, oeververdediging,…
  • Industriële constructies en gebouwen: Sporthallen, magazijnen, werkhuistekeningen,…
  • Elektromechanica: tunnelveiligheid, pompinstallaties, brandveiligheid,…

Iedere afdeling telt zijn eigen experten, project managers, ingenieurs en design engineers. Dit laat het bedrijf toe om volledige oplossingen aan haar klanten aan te bieden. SBE streeft een duurzame samenwerking met de klant na. Hierbij wordt er steeds in samenspraak met de klant gezocht naar de meest kwalitatieve, duurzame en best uitvoerbare oplossing. Team SBE is steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s. Ben je afgestudeerd of student industrieel ingenieur en heb je een sterke interesse om mee te werken aan het vorm geven van boeiende projecten? Klik dan even door naar onze vacatures: