Objective International

http://www.objt.com/en

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.

In de eerste plaats is Objective een team van gedreven mensen, die samen werken aan éénzelfde verhaal: Industriële bedrijven helpen om hun productieprocessen en logistieke processen te optimaliseren (MES | WMS | WFM).Onze jarenlange expertise is ondertussen gebundeld in een omvangrijke en innovatieve software, die wij nog steeds verder ontwikkelen, en bij onze klanten implementeren.

Deze klanten zijn hoofdzakelijk actief in de Maakindustrie en in de Procesindustrie. Onze collega’s vinden een regionale uitvalsbasisin Wichelen (O-VL, het Objective hoofkantoor), Roeselare (W-VL) en Eindhoven (NL). .#Germanedge #Internationaal #Industrie 4.0

Objective maakt sinds eind 2018 deel uit van Germanedge, een internationale groepering van Duitse technologiebedrijven met een gemeenschappelijke focus op Industrie 4.0, de technologie van de toekomst. Via Germanedge kan onze internationale groeistrategienog verder worden doorgezet. Zowel nationaal als internationaal kunnen Objective medewerkers ervaring opdoen in organisaties uit verschillende sectoren. De kruisbestuiving van de ideeën van onze gepassioneerde mensen werkt vernieuwing in de hand, en stuwt ons samen vooruit. Dat biedt vele kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Deze ontwikkeling wordt binnen Objective volop gestimuleerd, met opleidingsplannen, rotatie- en doorgroeimogelijkheden. Of het creëren van nieuwe taken en rollen naarmate we verder groeien als bedrijf.

Zin om mee te reizen? Samen grenzen te verleggen? Surf snel naar onze website www.objt.com of mail naar hrm@objt.com. We maken graag tijd voor een babbel.