KPMG

https://home.kpmg.com/be/nl/home.html

KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners op het gebied van audit, belastingen en adviesverlening. Bij ons kan je als masterstudent met een diploma industrieel ingenieur voor een waaier aan opportuniteiten terecht. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook ons Physical Asset Management team komen versterken.

KPMG Advisory

KPMG Advisory helpt organisaties om niet alleen de uitdagingen van de hedendaagse zakenwereld het hoofd te bieden, maar ook hun resultaten te verbeteren en hun groei te versnellen.

Binnen KPMG Advisory bieden we een waaier aan carrièremogelijkheden voor ambitieuze masterstudenten die onze klanten het allerbeste advies willen leveren. We streven naar een excellente dienstverlening voor onze klanten door betekenisvolle inzichten te verschaffen en de weg naar succes vrij te maken dankzij voortreffelijke ondersteuning.

Industrieel ingenieurs kunnen bij ons terecht in verschillende departementen. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook het Physical Asset Management team komen versterken.

Benieuwd welke vacatures we momenteel aanbieden? Neem een kijkje op kpmg.be!