Exellys

www.exellys.com

Exellys is een tech talent integrator. We matchen jong tech talent met ambitieuze bedrijven. We intergreren tech talent (IT’ers, wetenschappers en ingenieurs) in de dagelijkse operationele werking van onze klanten en we stomen ze klaar voor de innovaties van morgen. Ons hoofddoel is om het talent en potentieel van onze consultants om te zetten in expertise. Wat kan je van ons verwachten ?

Wat kan je van ons verwachten?

We begeleiden je door 3 fases:

MATCH: tijdens een screening bekijken we je ambities, noden, kunnen en competenties. Met deze info gaan we vervolgens op zoek naar een perfecte match qua functie en bedrijf. De keuze ligt steeds bij jou. Jij kiest uit de verschillende mogelijkheden die aanbieding die voor jou het interessantste lijkt.

ONTWIKKEL: als junior consultant draai je meteen mee in het Start Smart programma. We geloven erin dat je als young professional bepaalde kerncompetenties moet ontwikkelen. We selecteerden daarom 15 competenties die de basis van je training zullen vormen. We richten ons niet enkel op je hard skills, maar ook op je soft skills. En dat is juist waar wij het verschil maken. Je persoonlijke coach zal je van begin tot eind begeleiden en zal je helpen om je carrière in gang te zetten. Elke 3 maand zal je een coachingsessie krijgen waarin progressie, problemen, etc. besproken kunnen worden.

INTEGRATIE: jouw (carrière)groei is onze focus. Onze missie is om jouw carrière in gang te schieten en je te integreren in een functie en bedrijf dat bij je past. Na 2 jaar krijg je de mogelijkheid om verder te groeien binnen de organisatie van de klant.

Kan je niet wachten om Exellyst te worden?

Perfect, laten we praten!
Een Exellyst worden betekent om een zo goed mogelijke carrièrestart te maken terwijl je deelneemt aan ons uniek 2-jarig trainings- en coachingsprogramma. Geen valse beloftes. We pinnen je niet vast in een bepaalde carrière. We creëren de ideale carrière samen. Bezorg ons jouw CV en wie weet ontmoeten we elkaar snel voor een babbel over hoe we jouw carrière een boost kunnen geven!

Veel succes!