Agidens

https://www.agidens.be/nl/

De wereld van Agidens: Verbeteren. Daar draait het om bij Agidens. In de eerste plaats helpen wij onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Onze experts zijn niet enkel gespecialiseerd in vakgebieden als engineering, automatisering en compliance, maar hebben ook een grondige proceskennis van de markt waarin ze actief zijn: tank terminals, fijnchemicaliën, voedsel- en drankenindustrie, life sciences en infrastructuur.

Al meer dan 70 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren om hun werking op het vlak van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren. Het is geen toeval dat onze naam een samentrekking is van de woorden Agility, Confidence en Sustainability, die perfect beschrijven wie we zijn.

Agility

Wij staan zowel voor vakkundigheid als voor flexibiliteit. Onze goed opgeleide en vakkundige teams leveren creatieve oplossingen voor de praktijk.

Confidence

Met betrouwbare oplossingen en respect voor deadlines creëren we vertrouwen. Succesvolle projecten bij veeleisende klanten vormen een mooi bewijs van ons kunnen.

Sustainability

Door vakkundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid aan elkaar te koppelen, creëren we duurzame relaties met klanten, partners, medewerkers en aandeelhouders. Mens en milieu zijn onze eerste zorg.


Streven naar verbetering en een goede teamspirit zijn cruciaal in ons bedrijf.

Ben je ingenieur of ingenieus? Wil je deel uitmaken van #partofAgidens? Ontdek hoe jij vooruitgang kan maken in jouw carrière. Want progress brings us together!