AE

http://www.ae.be/

Quality@Speed maakt deel uit van AE en is een consultancy organisatie die bedrijven helpt om betere software sneller op de markt te krijgen in een beveiligde omgeving.

Via een nauwe samenwerking met onze klanten brengen we de noden op vlak van kwaliteit en security in kaart. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die bestaande processen optimaliseert. We focussen op kwaliteit én snelheid in het ontwikkelen van nieuwe applicaties en zorgen voor de nodige security bouwblokken. Deze aanpak laat ons toe om echt waarde te creëren bij onze klanten.

Om je een idee te geven hoe je kan starten bij Quality@Speed, kan je hieronder onze vacatures voor pas afgestudeerden terugvinden:

  • Junior Software Engineer Je stapt mee in het software development proces bij onze klanten. Je past technieken en methodologieën toe om op een efficiënte, duurzame manier applicaties te bouwen en hiermee een quality-driven cultuur te implementeren bij de klant.

  • Junior Test Automation Consultant Je maakt typisch deel uit van een zelfsturend agile team en je ondersteunt de klant door manuele processen in kaart te brengen en te automatiseren. Je ziet toe op de kwaliteit van de software en implementeert best practices.

  • Junior Test Analist Je verdiept je in het bedrijfsproces van de klant en brengt op basis hiervan hun noden in kaart. Je garandeert de kwaliteit van net gebouwde software, je evalueert bestaande kwaliteitsprocessen en zoekt naar manieren om deze te optimaliseren.

  • Junior Security Engineer Als security engineer sta je mee in voor het beveiligen van de omgeving van onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om je toe te spitsen op netwerk of applicatie security, of beide, naargelang jouw interesses. Je komt terecht in een team van security experts die je mee onderdompelen in de wereld van cyber security.

Interesse?

Laat van je horen via jobs@qualityatspeed.be !