Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd. We staan dan ook in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en bovenleidingswerken in de railinfrastructuur.

Wie de wereld wil ontdekken, beperkt zich niet tot sightseeing. Die duikt erin, stippelt een eigen koers en trotseert de golven. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Met die gedrevenheid maakten onze medewerkers Jan De Nul Group expert in zijn vak. Grensverleggende bagger- en milieuactiviteiten of innovatieve offshore en civiele werken? Het is bij ons altijd baanbrekend en net iets uitdagender.

PTM Group is een internationale holding en bestaat momenteel uit 4 juridische entiteiten; PTM Engineering (Engineering Consultancy), PTM Architecture (Architectural department), Nopek Constructies (Engineering and Steel production) in België; en Trikaaltech in India.

Heb jij interesse in de snel veranderende wereld van de automotive services? Bij Sofico zijn we erg gepassioneerd door innovatie. Dit stelt onze klanten, internationale leiders in de autolease-, financiële en mobiliteitsindustrie, in staat om de toekomst te omarmen en nieuwe kansen te verkennen met een sterke focus op integratie, zelfbediening door de klant en directe processen.

Bij Visser & Smit Hanab nv zit verbinden in het DNA.

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van energietransitie. Visser & Smit Hanab bouwt transportleidingen, distributie- en toevoerleidingen, (afval)waterbehandelingsinstallaties, zwembadtechnologie, industriële installaties en industriële bekabeling.

Deloitte Belgium CVBA is the Belgian affiliate of Deloitte NWE LLP, member firm of Deloitte Touche Tohmatsu Limited. We offer value added services in audit & assurance, risk advisory, accounting, tax & legal, consulting & financial advisory services. Deloitte Belgium has more than 4,000 employees in 12 offices.

Pepsi, Looza, Lay's, Doritos, Tropicana,... Je kent ze wel, producten met naam en faam. Meer nog, je hebt ze ongetwijfeld in je koel- of voorraadkast staan. Sterke merken, dat vraagt om straffe medewerkers. Daarom geven we onze mensen alle kansen om verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien.

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen we een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolle kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn!

Air Liquide, de wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg is aanwezig in 80 landen en bedient met ongeveer 67.000 werknemers meer dan 3,7 miljoen klanten en patiënten. Zuurstof, stikstof en waterstof zijn essentiële kleine moleculen voor leven, materie en energie. Ze belichamen het wetenschappelijke terrein van Air Liquide en vormen de kern van de activiteiten van het bedrijf sinds de oprichting in 1902.

Skyline Communications is the global leader in end-to-end multi-vendor network management and OSS solutions for the broadcast, satellite, cable, telco and mobile industry. Our flagship DataMiner® network management platform, which has received various prestigious awards, enables end-to-end integration of the most complex technical ecosystems and has been deployed by leading operators around the world.

Red Bull Energy Drink wordt wereldwijd gewaardeerd door topatleten, studenten en prestatiegerichte professionals. En Red Bull houdt je scherptijdens lange autoritten.

Jij wil jouw technische expertise ten dienste stellen van de burger en verder uitbouwen en aanscherpen. Wij willen de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van ons uitgebreide gebouwenpatrimonium verbeteren en aan de hedendaagse en toekomstige normen laten voldoen.

Een ideale match dus!

Je bent een Ingenieur en je wenst actief deel te nemen aan de koolstofarme transitie van ons land. ENGIE biedt jou vele carrièremogelijkheden en een veelvoud aan boeiende banen.

De VMA cluster is een sterke, multitechnische partner met lokale en internationale aanwezigheid, die focust op ontwikkeling, implementatie én opvolging van duurzame, innovatieve oplossingen voor alle elektrisch gestuurde installaties.

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Vanaf 2018 wordt ook bouwbedrijf Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) helemaal geïntegreerd. We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie.

ABC Industrial Parts is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het bieden van service op industriële elektronica, ons hoofdkantoor is gevestigd te Kruishoutem. Door middel van onze verschillende diensten, herstellingen en verkoop, proberen wij steeds een oplossing te bieden.

Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4800 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc.

i8c is the leading Belgian-based consultancy in Enterprise Integration. Our solutions ensure that applications, services & processes are working seamlessly together.

Azelis is the leading global specialty chemicals distributor providing a diverse range of products and innovative services to approximately 30.000 customers in the chemical, coatings, rubber & plastic additives, food & health, animal nutrition, pharma and personal care industries. Through sourcing and distribution channels in every major market around the world, Azelis offers chemical producers market penetration, in-depth local knowledge, value added services and tailored multi-territory solutions. Azelis, with its corporate service centre in Antwerp, Belgium, has a turnover of 1.5 bn € and employs over 1.600 knowledgeable people in 41 countries across EMEA, Americas, Asia Pacific. Azelis Benelux NV is an Azelis group company.

We're passionate about combining technology and business. We don’t use technology for the sake of technology: It's the way we help people and companies to do what they love doing, but in the most efficient way. How exactly? Digital | Mobile & Web development | Cloud | ERP | Software development | Operations | IoT | Infrastructure & security | Data analytics

AGO Jobs & HR is uw gids op de arbeidsmarkt. We helpen u snel aan een leuke en gevarieerde job als arbeider, bediende of student. AGO Jobs & HR heeft een ruim aanbod aan vacatures voor zowel interimwerk (met optie vast) als studentenjobs in bloeiende en dynamische bedrijven.

FARYS | TMVW is een overheidsorganisatie met een brede dienstverlening. We leveren drinkwater en industrieel water, saneren afvalwater en bouwen en beheren publieke gebouwen en sportaccommodaties.

NEXIOS IT, onderdeel van de Nexios Consulting Group NV, is een modern en dynamisch consultancy bureau gespecialiseerd in ontwikkeling binnen Java, .NET en Frontend.

Trafiroad is ontstaan als een familiebedrijf dat verkeersborden produceert. Onder de leiding van Glenn Janssens werden de activiteiten uitgebreid en evolueerde het bedrijf tot de ambitieuze KMO die het op vandaag is. De groeistrategie is er op gericht om oplossingen te bieden in alle aspecten van het veiliger, slimmer en aangenamer maken van de openbare ruimte. Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken. Wie Trafiroad kiest, kiest voor kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid.

B&R Bouwgroep is de afgelopen kwarteeuw uitgegroeid tot een multidisciplinaire Bouwgroep met vestigingen in heel Vlaanderen en werven tot ver buiten onze landsgrenzen. We focussen de komende jaren op onze dochterbedrijven die actief zijn in Bouw, Productie & Afwerking en Ontwikkeling. B&R Bouwgroep is een familiale groep die er niet voor terugdeinst om de lat steeds hoger te leggen en geen uitdaging uit de weg te gaan. Handen uit de mouwen, maar voeten op de grond. Trots op wat gepresteerd is, maar geprikkeld om steeds beter te doen. Dat is B&R Bouwgroep!

Axxes is een no-nonsens IT Consultancy organisatie. Als Full-Service Project Sourcing specialist leveren we flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op vlak van software development, testing, infrastructuur, project management, analyse en data.

NOËL FRANKLIN is gespecialiseerd in de selectie van technische profielen voor Engineering, Bouw en IT. Wij zijn bondgenoot van bedrijven die op zoek zijn naar technische werkkrachten en kameraad van technische profielen die, daarom niet onmiddellijk, openstaan voor een nieuwe uitdaging. We zetten in op persoonlijke langetermijnrelaties met beide partijen. Onze associates, de Franklins, zijn scherpschutters: elke ontmoeting tussen bedrijf en kandidaat moet een schot in de roos zijn.

Op tien jaar tijd is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan 2500 medewerkers. Denys streeft naar organische groei. Ons groeimodel is gefundeerd op drie pijlers: diversificatie, innovatie en export.

MBG: YOUR PARTNER IN CONSTRUCTION

MBG is reeds lange tijd een gevestigde waarde in de bouwwereld. Onze gedrevenheid in innovatie, kwaliteit én flexibiliteit komt op tal van manieren tot uiting. Wij realiseren projecten van klein tot megagroot, zowel nieuwbouw als renovatie, en dit over héél Vlaanderen. Onze medewerkers zorgen onder andere voor de bouw van woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, industriële- en overheidsgebouwen, sportcentra, residenties en de Scholen van Morgen. Door tewerkstelling vanop de werf en kantoren in Wilrijk, Brugge, Brasschaat en Geel trachten we de mobiliteit van onze medewerkers actief te beperken.

Heb je al eens aan NMBS gedacht om je carrière te starten?

Ons jobaanbod beperkt zich niet tot treinbegeleiders en –bestuurders. Daarnaast zijn we ook op zoek naar jeugdig talent om bijvoorbeeld als werfleider, onderhoudsverantwoordelijke of elektronicus aan de slag te gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos: op een werf, in een station, in een technische werkplaats of op ons hoofdkantoor.

Ardo is een internationaal sterk groeiend familibedrijf met een expertise in vriesverse groenten, kruiden en fruit. Onze duurzame, mensgerichte aanpak en ons hoogtechnologish, innovatief machinepark, maken hèt verschil.

Arcadis is wereldwijd één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus. Onze 800 collega’s in België zijn vaak actief bezig op de werf, bij een klant, vanuit één van onze 6 kantoren in België of van thuis. Dit kan gaan van werfopvolging van een infrastructuurproject, een adviesstudie schrijven over de milieueffecten van een project, het begeleiden van de sanering van verontreinigde sites tot het actief mee ontwerpen van duurzame gebouwen of stadsontwikkelingsprojecten.

De wereld van Agidens: Verbeteren. Daar draait het om bij Agidens. In de eerste plaats helpen wij onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Onze experts zijn niet enkel gespecialiseerd in vakgebieden als engineering, automatisering en compliance, maar hebben ook een grondige proceskennis van de markt waarin ze actief zijn: tank terminals, fijnchemicaliën, voedsel- en drankenindustrie, life sciences en infrastructuur.

Planet Talent introduceert Topstarters bij innovatieve bedrijven en helpt beide partijen sneller groeien. Met persoonlijke coaching en een unieke online leeromgeving stimuleren wij pas afgestudeerden om meteen hoog te mikken. Zoek je uitdaging, passie en een job waarin innovatie centraal staat? Welkom! Want wij zijn allergisch voor de verspilling van jong IT talent!

YULA - EEN NIEUW SOORT ENERGY DRINK, GEÏNSPIREERD OP DE KRACHT DIE DIEP IN HET AMAZONEGEBIED WORDT AANGETROFFEN.

Slechts 9 ingrediënten, waaronder bruisend water, plantenextracten en vruchtensappen; zonder taurine en lager in suiker. Een drankje om uw innerlijke kracht te ontketenen en uw geest, lichaam en ziel te herstellen.

Als ingenieur liggen de jobs voor het rapen. En dat is mooi! Of toch niet? Want er is veel te kiezen en dat is niet altijd gemakkelijk. De beste job wil je natuurlijk niet laten liggen, maar je hebt ook niet alle tijd van de wereld om ernaar op zoek te gaan. Dus doen wij dat gewoon voor jou. En we stoppen niet totdat we die plek hebben gevonden waar jij gelukkig wordt. De job die helemaal klopt, die vind je via vind!.

Colruyt Group, dat is meer dan je denkt Bij de naam Colruyt denken de meeste mensen spontaan aan onze winkelactiviteiten. Maar wist je dat we bij Colruyt Group ook heel wat andere specialisten in huis hebben? Ingenieurs, financiële specialisten, technici, digitale experten, analysten, marketeers,… noem maar op. Onze bijna 30.000 medewerkers gaan elke dag nieuwe uitdagingen aan.

Victor Buyck Steel Construction is een vooraanstaande Europese speler op het vlak van ontwerp en realisatie van complexe en zware staalconstructies, met meerdere productiemaatschappijen in België. We leggen ons toe op de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en de staalstructuren voor industriebouw en hoogbouw.

De groep Eiffage is een van de Europese leiders in bouw, energie systemen, infrastructuur en concessies. Eiffage Benelux is via haar veertien filialen actief in gebouwen, burgerlijke bouwkunde, vastgoedpromotie, waterbouwkundige- en milieuwerken, schrijnwerk en industriële werken en heeft projecten en activiteiten verspreid over het hele land.

Founded in 1991, Silex Insight is a recognized market-leading independent supplier of two offerings; One is Security IP solutions for embedded systems, while the other offering is custom OEM solutions for AV over IP and video IP codec.

Furnibo is gevestigd te Veurne en is als algemene aannemer op vandaag actief op de openbare en de private markt. Met een team van 100 enthousiaste en competente medewerkers realiseert Furnibo een jaaromzet van 35 miljoen euro. Als aannemingsbedrijf heeft Furnibo de visie om een hoogkwalitatieve en toonaangevende speler te zijn in de realisatie van grotere en complexe bouwprojecten met een passie voor beton.

Je zoekt een nieuwe uitdaging? Je voelt je onzeker over welke rol je wil innemen als ingenieur? Dankzij een ruim netwerk en expertise in de ingenieurswereld bieden wij jou een helder zicht op het brede veld van werkgevers in West-en Oost-Vlaanderen. Onze kennis van technische functies binnen bedrijven is groot: we spreken van ingenieur tot ingenieur. Onze Specialisaties: Productie & Proces, R&D, Engineering, Onderhoud & Service, Sales, Projecten & Bouw, Kwaliteit & Veiligheid, IT.

De Aalterse bouwonderneming Vandenbussche is een erkende klasse 8 aannemer voor de nieuwbouw en renovatie van alle types gebouwen. Het familiebedrijf is zowel actief in de appartementenbouw als de utiliteitsbouw, zowel voor openbare als privé opdrachtgevers.

Vandenbussche werkt met het concept “Wij Trekken Uw Plan”, waarbij het alles voor zijn rekening neemt van voorbereidende studies, over het opstellen van een lastenboek tot de uiteindelijke oplevering en zelfs onderhoud.