Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. BESIX Contracting is gespecialiseerd in het realiseren van bouw-, infrastructuur- en maritieme werken, die zich vaak onderscheiden door hun complexiteit. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra, Vanhout, Wust, Cobelba, Jacques Delens en Lux TP, die garant staan voor een lokale benadering. Met de entiteiten Franki Foundations, Socogetra, Sanotec en Van den Berg brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw.

Willemen Infra - toonaangevende Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Wij zijn Elia

En wij doen het licht branden in heel het land. Want als bouwer en beheerder van het hoogspanningsnet brengen wij elektrische stroom daar waar hij nodig is. Van diep in de zee en hoog in de lucht tot bij jou.

We zorgen er ook voor dat het licht blijft branden, wat de toekomst ook brengt. Daarom investeren we volop in het energienet van (over)morgen. In duurzaamheid. En in onze meer dan 1.400 gedreven collega’s.

Productie van wagens.

Wie de wereld wil ontdekken, beperkt zich niet tot sightseeing. Die duikt erin, stippelt een eigen koers en trotseert de golven. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Met die gedrevenheid maakten onze medewerkers Jan De Nul Group expert in zijn vak. Grensverleggende bagger- en milieuactiviteiten of innovatieve offshore en civiele werken? Het is bij ons altijd baanbrekend en net iets uitdagender.

Deloitte Belgium BV/SRL is the Belgian affiliate of Deloitte NWE LLP, member firm of Deloitte Touche Tohmatsu Limited. We offer value added services in audit, risk advisory, accounting, tax & legal, consulting & financial advisory services. Deloitte Belgium has more than 4,400 employees in 11 offices.

Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België en onderdeel van de internationale groep Strukton. In ons ruim 90-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd. We staan dan ook in voor een hoogwaardig aanbod van spoorwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en bovenleidingswerken in de railinfrastructuur.

ABOUT TELEVIC

Where communication is critical, you'll find Televic at work.

Televic develops tools and technologies for communication that has a valuable social impact. We are committed to 100% reliable hardware and software, because we ensure that important messages get delivered and have the necessary impact.

De wereld van Agidens: Verbeteren. Daar draait het om bij Agidens. In de eerste plaats helpen wij onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Onze experts zijn niet enkel gespecialiseerd in vakgebieden als engineering, automatisering en compliance, maar hebben ook een grondige proceskennis van de markt waarin ze actief zijn: tank terminals, fijnchemicaliën, voedsel- en drankenindustrie, life sciences en infrastructuur.

Peliqan is een startup in "stealth mode", opgericht door veteranen uit de SaaS en data integratie industrie. Wij ontwikkelen een web platform om op een moderne manier veilig en efficiënt data te delen in grote ondernemingen, op basis van een gedistribueerde Kubernetes cloud architectuur.

Basalte creëert design voor de intelligente woning. Innovatieve lichtschakelaars, exclusieve luidsprekers en zelfs een eigen designapp: Basalte Home. Met de lichtste aanraking activeer je de gewenste sfeer in huis: muziek vult de kamer, de ideale temperatuur staat ingesteld en de gordijnen sluiten. Een knap staaltje technologie dat bij Basalte voorzien wordt van een gouden designrandje. Wereldwijd bedienen filmsterren, dj’s en topvoetballers hun intelligente woning met onze technologie. Alle producten zijn tot in de fijnste details ontworpen en met de hand gemaakt. Puur Belgisch vakmanschap!

B&R Bouwgroep is de afgelopen kwarteeuw uitgegroeid tot een multidisciplinaire Bouwgroep met vestigingen in heel Vlaanderen en werven tot ver buiten onze landsgrenzen. We focussen de komende jaren op onze dochterbedrijven die actief zijn in Bouw, Productie & Afwerking en Ontwikkeling. B&R Bouwgroep is een familiale groep die er niet voor terugdeinst om de lat steeds hoger te leggen en geen uitdaging uit de weg te gaan. Handen uit de mouwen, maar voeten op de grond. Trots op wat gepresteerd is, maar geprikkeld om steeds beter te doen. Dat is B&R Bouwgroep!

ATS Groep, de bedrijvengroep rond moederbedrijf A.T.S. nv, is een multidisciplinaire technologiegroep met diverse locaties verspreid over België. ATS Groep biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector. A.T.S. nv is na jaren van interne groei, overnames en consolidaties het technologisch aanspreekpunt geworden voor tal van klanten.

Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven.

We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, gebouwen, petrochemie, technieken en restauratie.

Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. Dat maakt Artes Group de ideale partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken.

"Werken bij Artes Group, da's meer dan een job. Hier krijg je kansen om te groeien, blijf je jezelf ontwikkelen en kom je goed overeen met je collega's."

SBE is een innovatief studie-, teken- en ingenieursbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Met referenties over de hele wereld kan SBE terecht gezien worden als een gevestigde waarde in de sector. Het kantoor is gevestigd te Sint-Niklaas. Team SBE is steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s.

ABYLSEN is a group of engineering consultants founded in 2005 by several engineers with a joint ambition of development linked to the major European regions. ABYLSEN helps with companies' innovation and performance by providing them with the expertise in technology engineering they require in their transformation projects. ABYLSEN's recruitment is characterized by its very high standards, whether this is in the talent of the consultants and managers recruited or the practices used in the recruitment process. ABYLSEN's know-how combines technological excellence and business expertise.

Jij wil jouw technische expertise ten dienste stellen van de burger en verder uitbouwen en aanscherpen. Wij willen de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van ons uitgebreide gebouwenpatrimonium verbeteren en aan de hedendaagse en toekomstige normen laten voldoen.

Een ideale match dus!

Skyline Communications is the global leader in end-to-end multi-vendor network management and OSS solutions for the broadcast, satellite, cable, telco and mobile industry. Our flagship DataMiner® network management platform, which has received various prestigious awards, enables end-to-end integration of the most complex technical ecosystems and has been deployed by leading operators around the world.

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen we een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolle kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn!

Nice to meet you, we are Sigasi!

Founded in 2008, privately funded, innovative, entrepreneurial and creative … . What should we add to this?

It is our mission to provide a powerful IDE to hardware designers: Sigasi Studio. Our editor is a low-cost efficiency tool for HDL designers and teams working in either VHDL, Verilog or SystemVerilog. Every technical challenge inspires us to develop innovative or much-needed features. We love to interact with our clients and discover their practical issues and challenges in their day-to-day field of expertise. In the end, Sigasi wants to help every HDL designer develop better code.

Arcadis is wereldwijd één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus. Onze 800 collega’s in België zijn vaak actief bezig op de werf, bij een klant, vanuit één van onze 6 kantoren in België of van thuis. Dit kan gaan van werfopvolging van een infrastructuurproject, een adviesstudie schrijven over de milieueffecten van een project, het begeleiden van de sanering van verontreinigde sites tot het actief mee ontwerpen van duurzame gebouwen of stadsontwikkelingsprojecten.

Realo is een online marktplaats voor vastgoed. We helpen mensen om online een thuis te kopen of te huren dankzij relevante zoekertjes verrijkt met lokale data en aanbevelingen van anderen.

Je kent Total als een van de grootste internationale petroleummaatschappijen. Toch zijn we ook in de chemie een wereldspeler: zowel petrochemie, intermediaire als chemische specialiteiten.

Je vindt ons in meer dan honderd landen. Onze 120.000 werknemers hebben ieder hun specialiteit in de petroleumketen. Van ontginning, ontwikkeling en productie van aardolie en aardgas, tot vervoer, raffinage en distributie van petroleumproducten. En vergeet ook de internationale handel in ruwe petroleum en raffinageproducten niet. Onze Belgische tak telt ongeveer 5000 medewerkers, verdeeld over onze verschillende vestigingen in Brussel, Antwerpen, Feluy en Ertvelde.

Axxes is een no-nonsens IT Consultancy organisatie. Als Full-Service Project Sourcing specialist leveren we flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op vlak van software development, testing, infrastructuur, project management, analyse en data.

OTA Insight is a Revenue Management Intelligence Provider for the hospitality business (our clients are individual hotels and major chains like Hilton, Accor, … ). OTA Insight dashboard provides rate intelligence for the hotels to increase their revenue by optimisation of the pricing of the rooms on various channels for various length of stays. We combine cutting edge technology and data analytics to provide business intelligence driving revenue management processes to maximise occupancy and rates for incremental revenues. Today OTA Insight is present in more than 134 countries around the world and have more than 16 000 partners.

SHAPE OUR TOMMOROW

No one knows exactly how the future will play out. But our aim is to be as prepared as we possibly can, by having approachable and committed employees that seek knowledge, are curious, open-minded and who represent different experiences, perspectives and backgrounds. This drives a culture of diversity, curiosity and collaboration. The kind of culture we need to master any challenge ahead.

PTM Group is een internationale holding en bestaat momenteel uit 4 juridische entiteiten; PTM Engineering (Engineering Consultancy), PTM Architecture (Architectural department), Nopek Constructies (Engineering and Steel production) in België; en Trikaaltech in India.

Furnibo is gevestigd te Veurne en is als algemene aannemer op vandaag actief op de openbare en de private markt. Met een team van 100 enthousiaste en competente medewerkers realiseert Furnibo een jaaromzet van 35 miljoen euro. Als aannemingsbedrijf heeft Furnibo de visie om een hoogkwalitatieve en toonaangevende speler te zijn in de realisatie van grotere en complexe bouwprojecten met een passie voor beton.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

UNILIN produces laminate, engineered parquet and luxury vinyl flooring under the Quick-Step and Pergo brand as well as wood-based panels (particle board, MDF), decorative panels, roof systems and insulation boards. UNILIN employs 4.900 people at 20 production sites worldwide. Since 2005 UNILIN is part of US listed company Mohawk Industries, Inc. Mohawk is the world's largest flooring company with manufacturing facilities in North and South America, Europe, Russia and Asia. As an employer, UNILIN distinguishes itself as a passionate, innovative growth company that has built its success on real entrepreneurs at all levels. The UNILIN business culture is characterized by investments in technology and people. The headquarters are located in Wielsbeke near Waregem.

IBS werd in 1993 opgericht als klantgericht aannemingsbedrijf met een sterke focus op industriële maatwerkprojecten.

Je zoekt een nieuwe uitdaging? Je voelt je onzeker over welke rol je wil innemen als ingenieur? Dankzij een ruim netwerk en expertise in de ingenieurswereld bieden wij jou een helder zicht op het brede veld van werkgevers in West-en Oost-Vlaanderen. Onze kennis van technische functies binnen bedrijven is groot: we spreken van ingenieur tot ingenieur. Onze Specialisaties: Productie & Proces, R&D, Engineering, Onderhoud & Service, Sales, Projecten & Bouw, Kwaliteit & Veiligheid, IT.

De nv Stadsbader te Harelbeke is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten. De opdrachtgevers zijn zowel openbare besturen als ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld. De corebusiness situeert zich rond de domeinen wegenis- en omgevingswerken, burgerlijke bouwkunde, waterzuiveringsinstallaties, infrastructuur en industriebouw.

Heb je een passie voor techniek? Heb jij zin om je talenten te ontwikkelen in een team waarin je elke dag een impact kunt maken?

Talenten inzetten op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste manier om zo de industriële processen van onze klanten te versterken.. it's our thing. We doen het al 15 jaar met passie en plezier.

Wij zijn een klasse 8 aannemer met diverse prestigieuze referenties o.a. in burgerlijke bouw, alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen, residentiële projecten en woonzorgcentra.

RECON Bouw nv is een klasse 8 bouwbedrijf dat actief is in groepswoningbouw en appartementsbouw, en dit voor zowel de overheid (vb via aanbestedingen sociale huisvestingsmaatschappijen) als bouwpromotoren. Dankzij hun jarenlange ervaring en ondernemende familiale directie is RECON Bouw nv uitgegroeid tot het meest complete bouwbedrijf voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatie als herstellingen. Bovendien beschikt RECON Bouw nv over een eigen atelier hout en PVC wat hen tevens een toonaangevende producent van hoogwaardige ramen, deuren en binnenschrijnwerk maakt.

NEXIOS IT, onderdeel van de Nexios Consulting Group NV, is een modern en dynamisch consultancy bureau gespecialiseerd in ontwikkeling binnen Java, .NET en Frontend.

Reproduct is al meer dan 30 jaar hét kopiecenter voor de student, de onderwijssector, de bouwsector, de bedrijfswereld en de particulier. We helpen jou met kwaliteit, snelheid en gedrevenheid. In onze selfservice kan je dagelijks tussen 8u30 en 18u terecht om zelf kopies te nemen en te printen. Snel, makkelijk en budgetvriendelijk!

De groep Eiffage is een van de Europese leiders in bouw, energie systemen, infrastructuur en concessies. Eiffage Benelux is via haar veertien filialen actief in gebouwen, burgerlijke bouwkunde, vastgoedpromotie, waterbouwkundige- en milieuwerken, schrijnwerk en industriële werken en heeft projecten en activiteiten verspreid over het hele land.

Founded in 2006 by CEO Jan Cools, Be-Mobile started collecting Floating Car Data to aggregate into real-time traffic information for automotive, navigation, tv, radio, apps and more. Today, Be-Mobile has become an all-round specialized smart mobility company offering a solution for every player in the mobility industry – from logistics companies, tolling operators, OEMs and government agencies to port authorities and parking operators.

Verhelst Group is een familiale bouwonderneming, opgetrokken uit de West-Vlaamse klei. Gestart als steenbakkerij in 1925 in Oudenburg (Oostende) zijn we 4 generaties later een toonaangevende en vooruitstrevende bouwgroep die actief is in heel België.

Quality@Speed maakt deel uit van AE en is een consultancy organisatie die bedrijven helpt om betere software sneller op de markt te krijgen in een beveiligde omgeving.

Via een nauwe samenwerking met onze klanten brengen we de noden op vlak van kwaliteit en security in kaart. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die bestaande processen optimaliseert. We focussen op kwaliteit én snelheid in het ontwikkelen van nieuwe applicaties en zorgen voor de nodige security bouwblokken. Deze aanpak laat ons toe om echt waarde te creëren bij onze klanten.

We're passionate about combining technology and business. We don’t use technology for the sake of technology: It's the way we help people and companies to do what they love doing, but in the most efficient way. How exactly? Digital | Mobile & Web development | Cloud | ERP | Software development | Operations | IoT | Infrastructure & security | Data analytics

Bij Visser & Smit Hanab nv zit verbinden in het DNA.

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van energietransitie. Visser & Smit Hanab bouwt transportleidingen, distributie- en toevoerleidingen, (afval)waterbehandelingsinstallaties, zwembadtechnologie, industriële installaties en industriële bekabeling.