Wil je tegelijk op avontuur in de zomer, reizen naar verre oorden, gemakkelijk studiepunten verdienen, werkervaring opdoen én er nog voor betaald worden ook? Het kan!

IAESTE is de "International Association for the Exchange of Students for Technical Experience", een globale organisatie die stage-uitwisselingen tussen verschillende landen organiseert. IAESTE Gent is verbonden aan de universiteit Gent en wordt gerund door en voor studenten. Met IAESTE kan jij deze zomer het avontuur van je leven beleven en relevante werkervaring opdoen door gedurende verschillende weken of maanden in het buitenland op stage te gaan. Hoe doe je dat? Op vtk.ugent.be/iaesteportal kan je je account aanmaken en appliceren voor je stage. De meeste stages komen online begin februari, dus wees er snel bij! Je kan je ook inschrijven op onze mailinglijst door een mailtje te sturen naar iaeste@vtk.ugent.be, dan houden we je op de hoogte van interessante nieuwe stages.

Blijf je liever dichter bij huis, maar engageer je je in het komende semester of academiejaar graag in een actieve, internationaal gerichte organisatie, die quasi volledig gerund wordt door studenten? Ook dat kan! Laat ons zeker weten dat je graag het IAESTE-team wil versterken via iaeste@vtk.ugent.be!

Voor meer info kan je steeds terecht op iaeste.be of door ons een mailtje te sturen via iaeste@vtk.ugent.be.