fris
FRiS is de Facultaire Raad van Ingenieursstudenten. Wij zijn studentenvertegenwoordigers die zich inzetten voor de belangen van alle studenten op de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. Dat zijn zowel de industrieel ingenieurs van campus Schoonmeersen en Kortrijk als de burgerlijk ingenieurs en de architecten. Per campus is er een verantwoordelijke die zetelt binnen ons bestuur.

Campusverantwoordelijke Schoonmeersen academiejaar 2020-2021: Servaas Lips (servaas.lips@ugent.be)

Bij problemen of vragen mag je ons steeds contacteren via de campusverantwoordelijke of de facebookpagina. Daar kan je ons ook volgen om op de hoogte te blijven van onze evenementen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het infomoment, de maandelijkse vergaderingen, de proffentap en nog veel meer!

Wil jij graag meewerken? Aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen! Je kan wel degelijk het verschil maken. Zo hebben we reeds de 7/20-regel aangepast zodat deliberatie steeds mogelijk is en misbruik vermeden wordt. Daarnaast werken we als studenten ook aan de integratie van duurzaamheid binnen de opleiding, dit in het kader van het nieuwe programma waar studentenvertegenwoordigers ook inspraak in hebben.

Nog een paar links:

Website: https://fris.gentsestudentenraad.be/

Facebook: https://www.facebook.com/FEA.FRIS/