Cursusverkoop

Ook dit academiejaar zal Hermes de cursusverkoop en handboekenverkoop verzorgen voor de studenten Industrieel Ingenieur aan Universiteit Gent. Alle cursussen worden op ecologisch verantwoord papier gedrukt en zijn geperforeerd. Bestel je cursussen op voorhand, zo voorkom je onnodig aan te schuiven.

Hoe bestellen?

Op boeken geniet iedereen van 4% korting op de catalogusprijs van Standaard Boekenhandel, leden krijgen zelfs tot 15%! Op cursussen genieten leden van 20% korting t.o.v. niet-leden.

Waar cursussen afhalen?

Ons lokaal bevindt zich in het C gebouw van campus Schoonmeersen, lokaal GSCHC.0.007: Bij mooi weer aan de ruit vlak voor de draaideur aan de linker kant. Bij slecht weer langs de gang van resto C met als ingang de nooduitgang aan het einde van de gang.
Dit jaar werken wij enkel per afspraak. Inschrijven voor een afspraak kan via onze Ufora pagina of deze link.

Openingsuren cursusverkoop

WEEK 1
Dinsdag t.e.m. vrijdag op afspraak via deze link. Updates ontvangen over openingsuren en leuke activiteiten? Schrijf je in voor de Hermes Weekmeel: Inschrijven

WEEK 2
De shiften worden in de loop van het weekend bekendgemaakt. Reserveren van een tijdslot gebeurt via onze Ufora pagina of deze link.

Extra praktische info:

Frequently Asked Questions